Voorwaarden

Door het plaatsen van een bestelling accepteert u onze kwaliteitsvoorwaarden en garantievoorwaarden.

Algemene
Het doel van de onderstaande voorwaarden is het voorkomen van problemen, zowel voor de klant als voor Delta Bulbs BV. Deze voorwaarden zullen worden toegepast, indien nodig. Delta Bulbs BV geeft echter de voorkeur aan een meer persoonlijke en humane aanpak dan dat de regels blindelings worden toegepast en zal in de meeste gevallen verzoenend zijn. Flowers@Home is een website van Delta Bulbs BV, Andijk, Holland

Toepassing
Deze voorwaarden gelden voor alle orders en contracten die voortvloeien uit de activiteiten van Delta Bulbs BV. Eventuele afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn alleen geldig als ze op papier zijn geregistreerd, wetende dat de overige bepalingen van kracht blijven. Registratie op de site gaat automatisch vergezeld van deze tekst. Door de site te registreren of te gebruiken, onderschrijft de gebruiker zich op deze voorwaarden en moet deze voldoen. Delta Bulbs BV is bevoegd om de voorwaarden tussentijds te wijzigen. Door de bestelling te plaatsen, onderschrijft de consument de op dat moment geldende regelgeving.

Prijs en betaling
In principe is het niet mogelijk om een bestelling na betaling te annuleren. Echter, in aanwezigheid van een geldige reden, een compromis zou uiteindelijk kunnen worden gevonden.
Als blijkt dat een bestelling ondanks het minimale aankoopwaardesysteem niet rendabel is, behoudt Delta Bulbs BV zich het recht voor om de bestelling te annuleren of samen met de klant op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Delta Bulbs BV mag de prijzen wijzigen.
Alle prijzen worden geplaatst op deze site onder voorbehoud van druk- of typografische fouten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen van deze fouten.

Website
Gegevens over de kenmerken van de lamp kunnen fouten bevatten. Er kan geen recht uit voortvloeien. Foto’s op de site zijn niet-contractueel. De aard van de bodem, klimatologische omstandigheden en het gewaspatroon kunnen leiden tot een variatie in de kleur van de bloemen. Gezien de technieken, kunnen er variaties tussen de kleur van de foto en die van de resulterende bloem, Alle kleuren gepresenteerd op de illustratie niet noodzakelijkerwijs verschijnen in het mengsel.

Levering
1. In geval van onvoorziene complicaties in verband met de bestelling, zal de koper worden geïnformeerd via telefoon of e-mail.
2. Zodra de bestelde producten op het aangegeven adres worden geleverd, worden de risico’s in verband met deze producten niet langer door Delta Bulbs BV, maar door de ontvanger van het pakket gedragen.
3. Pas tijdens de levering kan de koper laten weten dat de samenstelling of kwaliteit van de geleverde bollen niet correct is.
4. Delta Bulbs BV is bevoegd om derden te gebruiken voor de uitvoering van wat is afgesproken.
5. Delta Bulbs BV behoudt zich, indien nodig, wegens uitzonderlijke verstoringen binnen het bedrijf, van welke aard dan ook, het recht voor om de leveringsdatum uit te stellen of de levering te annuleren.

Kwaliteit en garantie
Tijdens transport en levering worden onze bollen met zorg behandeld. Wij garanderen ons product tot het moment van levering. Helaas hebben we geen invloed op bodemvoorbereiding, beplanting, onderhoud na het planten en groeiomstandigheden. Daarom kunnen we gezondheid en groei na levering niet garanderen. Echter, bollen zijn levende producten en moet met zorg worden behandeld. Heeft u vragen voor of na de levering, neem dan contact met ons op. We zullen altijd ons best doen om onze klanten te helpen. We kunnen garanderen dat we niet op zoek zijn naar kwantiteit, maar naar kwaliteit om onze klanten tevreden te stellen.

Privacybeleid
Ons privacybeleid is ontworpen om in uw belang te zijn en om de privacy van gebruikers van deze website te beschermen.

Statistieken
We houden, voor statistische doeleinden, de bezoekstatistieken van onze website bij. Dit is informatie, zoals het aantal bezoekers en de frequentie van de bezoeken. Deze informatie is echter algemeen en kan niet worden beperkt tot een individuele bezoeker. De informatie in deze statistieken is alleen beschikbaar voor de eigenaar van de website. Deze site bevat links naar andere websites. Delta Bulbs BV is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de manier waarop deze sites de privacy van bezoekers waarborgen. Delta Bulbs BV kan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van deze websites.